Állásbörze szezon a Budapesti Gazdasági Főiskolán

állásbörze bgfA BGF idén két állásbörzével is segít diákjainak az álláskeresésben. Március 12-én a külker terület, március 13-án pedig a pénzügy-számvitel terület iránt érdeklődők kaphatnak álláskeresési segítséget, valamint találkozhatnak szakmai profiljukhoz illő cégekkel. Természetesen a CV-Online is ott lesz.Külker Karriernap és Állásbörze

2013. március 12-én ismét megrendezésre kerül Külker Karriernap és Állásbörze program, melyet a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar és a Külkereskedelmi Főiskoláért Alapítvány közösen szervez.

Előjelentkezés a programokra: K. ép. I. em. feliratkozó táblánál. A rendezvényen a standoknál lehetőség nyílik szakmai gyakorlati, illetve gyakornoki pozíciók vagy akár teljes munkaidős állások megtalálására. A karriernapot interaktív előadások, tréningek, tanácsadások, interjúk, műhelymunka és egyéb érdekes programok színesítik.

A klubteremben előadást tartanak az álláskeresési technikákról, segítenek eligazodni az európai uniós munkavállalásról. Lesz CV- és karrier tanácsadás, valamint grafológiai elemzés és egyéni coaching ülések is segítik a hallgatókat valamint az érdeklődőket az álláskeresésben.

Részletes program ITT!

A pénzügy-számvitelnek is kedveznek

Egy nappal később, március 13-án a Karrier Napok és Állásbörze 2013. rendezvényen felkészült szakemberek segítenek a megfelelő szakmai gyakorlati hely megtalálásában és egyéb más szolgáltatásokkal is támogatják az érdeklődők karrierépítését.

A programokról a teljesség igénye nélkül: Előadásokon, tesztírásokon, cégbemutatókon lehet részt venni, szakemberek segítenek az önéletrajz megírásában, állásinterjúra való felkészülésben, alkalom nyílik próbainterjún – magyar és angol nyelven – részt venni a börze napján és az azt megelőző napokban is.

Érdemes ellátogatni március 13-án a Lukács Lajos (leánykor nevén V.) előadóba, ahol az Állásbörzét közel 25 cég részvételével rendezik. Itt személyesen találkozhatunk HR szakemberekkel, kipróbálhatjuk magunkat egy próbainterjún, valamint részt vehetünk karrier és pályaorientációs tanácsadáson is.